In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Athleteshop werkt alleen samen met de beste merken. 3T kan daarom niet ontbreken in ons assortiment. Het merk produceert al meer dan 50 jaar onderdelen voor fietsen. De onderdelen zijn sterk, licht en zien er door het goede design er goed uit. Athleteshop heeft voor jouw de beste zadelpennen, sturen en fietshandvaten geselecteerd. Daarnaast zijn er in ons assortiment ook stuurlinten en fietswielen aanwezig.

Zadelpen

In de catergorie zadelpen vind je een ruim assortiment aan zadelpennen van 3T. Deze zijn verkrijgbaar in vele vormen, soorten en maten en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Bestel nu snel jou favoriete zadelpen bij de Athleteshop.

Fietsstuur

Naast een goede zadelpen verkoopt de Athleteshop ook kwalitatief goede fietssturen van 3T. We hebben we brede selectie voor je geselecteerd zodat ook het fietsstuur er tussen zit waar jij naar op zoek bent.

Handvat

Bij een fietsstuur kan een handvat voor je fiets natuurlijk niet ontbreken. Bij de Athleteshop realiseren we ons dit en daarom hebben we van 3T de beste fiets handvaten speciaal voor je geselecteerd.