In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


AeroSling Elite Set PRO

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 302,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De aeroSling Elite Set PRO bevat onder meer een aeroSling® Elite, een Flex handle XL en S, een T-mount en een ExpPack. Het is een complete set aan benodigdheden om optimaal gebruik te kunnen maken van de aeroSling Elite.

Details:

  • Licht, compact en overal te gebruiken 
  • Vervangbare onderdelen en modulair uit te breiden 
  • Geïntegreerd katrol systeem 
  • Grote variabiliteit waardoor kracht-, conditie-, flexibiliteit- en revalidatietraining mogelijk zijn. 
  • “Duits degelijk”, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product
Artikelnummer 550030
Barcode 4260205280461
Merk AeroSling
Model Elite
Sport Fitness

Extra informatie

De aeroSling Elite is een in Duitsland vervaardigde suspensiontrainer dat gebruik maakt van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht, voor een effectieve “core training”. De aeroSling ELITE brengt fitness “back to basics”: geen dure, ingewikkelde fitnessapparaten, maar trainen met het eigen lichaamsgewicht voor een effectieve en natuurlijke vorm van krachttraining in de vorm van “Kinetic Chain Movement”. U traint spieren niet afzonderlijk maar in ketens, waarbij de buik en onderrug de kern van de beweging vormen.

De aeroSling Elite onderscheidt zich van andere traditionele suspension trainers door een geïntegreerd katrol systeem. De katrol zorgt voor nog meer balansuitdaging en dwingt de romp tot stabilisatie. Ook maakt het alternerende bewegingen mogelijk waarbij oefeningen over de volledige Range of Motion kunnen worden uitgevoerd. Met behulp van de XL en de S Flex handle, en een extra katrol(ExpPack) die worden geleverd bij de aeroSling® Elite Set PRO kunnen nog meer oefeningen worden verricht met de aeroSling Elite.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

AeroSling XPE

€ 139,00

Special Price € 119,95