In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


AIM Snelbinder

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 4,30
Exclusief verzendkosten: € 6,95

Veiligheid in het verkeer is zeer belangrijk. Houd daarom ook zoveel mogelijk twee handen aan het stuur en zorg dat uw bagage stevig vastzit; danwel op uw rug, in fietstassen of op uw bagagedrager door middel van een snelbinder. Deze binders bevestigt u eenmalig op de fiets en zorgt voor lang plezier voor het vastmaken van uw bagage. De twee banden kunnen uit elkaar geschoven worden, zodat ook langere voorwerpen achter op de fiets meegenomen kunnen worden.

  • Merk: AIM 
  • Modeljaar: 2012 
  • Soort artikel: Riem 
  • Kleur: Zwart 
  • Met zwarte gecoate, metalen haken
  • Afmeting: 12,5cm
Artikelnummer ASHKRMBM0Z
Barcode 8717009122931
Merk Aim
Sport Fietsen

Extra informatie

AIM produceert een breed scala van fietsproducten die worden ontwikkeld voor mensen die echt genieten van een veilige en probleemloze fietstocht; of het nu voor plezier is of voor het woon-werkverkeer. AIM producten volgen de laatste trends op het gebied van design, comfort en ergonomie en zijn grondig getest om aan de hoogste eisen te voldoen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

AIM Bagagedrager

€ 39,95

Special Price € 23,95