In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


AIM Reparatie Kit

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 6,50

Special Price € 5,85

Exclusief verzendkosten: € 6,95

AIM Bandenplaksetje

Niets vervelender als een lekker band! Vooral niet wanneer u op het punt staat om te vertrekken. Zorg er daarom voor dat u in staat bent om een band te plakken wanneer dat nodig is. Een goede fiets heeft stevige, volle banden nodig. Met de AIM Reparatie Kit haalt u de juiste producten allemaal in één setje tegelijk binnen; alles wat u nodig hebt om de fiets weer goed te laten rollen!

  • Merk: AIM
  • Modeljaar: 2012
  • Produkttoepassing: Banden
  • Soort: Onderhoud
  • Inhoud: 2 bandlichters, 6 patches, schuurpapier, lijm
  • Inclusief instructiepapier
Artikelnummer ASFNX3OHMZ
Barcode 8717009316774
Merk Aim
Sport Fietsen

Extra informatie

AIM produceert een breed scala van fietsproducten die worden ontwikkeld voor mensen die echt genieten van een veilige en probleemloze fietstocht; of het nu voor plezier is of voor het woon-werkverkeer. AIM producten volgen de laatste trends op het gebied van design, comfort en ergonomie en zijn grondig getest om aan de hoogste eisen te voldoen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

AIM Bandafnemers
€ 4,30
AIM Minitool Mini

€ 10,95

Special Price € 6,60

AIM Vloerpomp Staal

€ 18,95

Special Price € 11,35