In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Aquabag Sloshball Trainingsbal

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 129,00
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Aquabags bieden een ongekend scala aan mogelijkheden. Gooien, slingeren, smijten, stoten; het supersterke materiaal vraagt er gewoon om. Het gewicht is aan te passen aan ieders eigen niveau, wat het trainen uitvoerbaar maakt voor alle doelgroepen en leeftijden. De Aquabags zijn ideaal voor personal trainers en fysiotherapeuten. Daarnaast is het product een uitkomst voor sportverenigingen en een must voor elke fanatieke (top)sporter.

Aquabag Sloshballs zijn verkrijgbaar in 3 maten

  • S: Ø 30 cm - tot 15 kg water
  • M: Ø 40 cm - tot 25 kg water
  • L: Ø 50 cm - tot 40 kg water
Artikelnummer ASSOWU4ORW
Merk Aquabag
Sport Fitness, Gymnastiek

Extra informatie

Ze zien er onschuldig uit, de Aquabags. Totdat je ze oppakt en er mee aan het werk gaat. Het ongecontroleerde water brengt zelfs de sterkste sporters in verlegenheid als ze niet opletten. Niets is zo beweeglijk als water en daardoor duwt en trekt het gewicht naar alle kanten. Je moet je met heel je lichaam schrap zetten om de oefeningen te laten slagen.

Maak kennis met een nieuwe manier van trainen die onderscheidend is van alle andere trainingsmaterialen. De ultieme stabiliteitstraining die niet alleen je romp een opdonder geeft, maar ook je zwakste plekken vindt en versterkt. Trainen met de Aquabags is leuk, juist omdat het zo anders is, maar het is tegelijk een manier van trainen die je tot het uiterste drijft. Geen enkele herhaling is hetzelfde, wat van elke training een uitdaging maakt.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten