In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Beco Zwembad PowerStick

€ 32,95

Special Price € 28,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Beco PowerStick! De nieuwste sport in Aquafitness

De PowerStick is een sterk hulpmiddel bij aquafitness. Eens een keer zin in een andere sportbelevenis? Met de PowerStick kun je in zowel diep als ondiep water gevarieerde oefeningen doen.

Deze multi-functionele PowerStick is geschikt om meerdere lichaamsgebieden te trainen en is uitermate geschikt voor coördinatie en balans oefeningen. Hiermee is de PowerStick niet alléén geschikt voor het geven van aquafitness, maar ook voor revalidatie/therapie zwemmen.

Met de PowerStick kunt u uw boven- en onderlichaam trainen, en gebruikt u boven- en onderarm, boven- en onderbeen, uw borst- en schouderspieren en de rugspieren. De PowerStick is het ideale hulpmiddel bij aquafitness en is in enkele seconden om te bouwen in een plankje, een pull-buoy, een dumbel/halter, een nordic walking stok of gewoon in een zwembuis.

De PowerStick is een bekend hulpmiddel en wordt gebruikt over de hele wereld. De PowerStick wordt aangeraden door gerenormeerde fitnessinstructeurs!

Artikelnummer ASS782MGRF
Barcode 4013368096604
Merk Beco
Sport Zwemmen