In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Bex Original Kubb Spel

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 49,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

Het Bex Kubb Original Spel is een outdoor spel uit Zweden. Het spel bestaat uit 1 koning, 6 werpstokken, 10 torens (of kubbs) en 4 hoekstokken. De hoekstokken worden gebruikt om het speelveld te markeren en vervolgens zet elk team 5 torens op de lijn tussen de hoekstokken aan hun kant van het speelveld en de koning wordt middenin het speelveld geplaatst. Het doel van het spel is om alle torens van het andere team om te gooien met de werpstokken en dan de koning omver te gooien. De werpstokken worden onderhands gegooid vanaf de werplijn aangegeven door de hoekstokken. Als een toren omver wordt gegooid en het werpende team heeft al hun werpstokken gegooid, wordt het andere team het werpende team en moet eerst de omgegooide torens in de speelhelft van de tegenstanders gooien. Deze torens worden dan veldtorens en moeten eerst worden omgegooid, voordat de basis torens kunnen worden aangevallen. Als het werpende team niet alle veldtorens omgooit, wordt de werplijn van het andere team naar voren gebracht tot aan de veldtoren die het dichtstbij de speelhelft van de tegenstander staat.

Het Bex Kubb Original Spel is een erg leuk familiespel om te spelen op vakantie!

  • 1 rode koning - 30 x 7 x 7 cm (H x L x B)
  • 6 werpstokken - 30 x 4.5 (L x D)
  • 10 torens - 15 x 6 x 6 cm (H x L x B)
  • 4 hoekstokken
  • Materiaal: hout
Artikelnummer AS107769
Barcode 8717931922302
Merk Bex
Gewicht (kg) 1