In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


BH Fitness Optima Bench

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 203,79
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De nieuwe BH Fitness trainingsbank Optima is een veelzijdige toevoeging op elke fitnessruimte thuis. In combinatie met een set dumbbells kunnen op de BH Fitness Optima trainingsbank vele verschillende oefeningen worden uitgevoerd, waaronder dumbbell drukken, flies en schouder drukken.

De Optima is voorzien van een rugleuning met verschillende posities. Het kussens is zo ontworpen dat de lenden tijdens de gehele oefening ondersteund wordne. De dikke bekleding zorgt voor extra comfort tijdens de oefening.

Artikelnummer AS107493
Merk BH Fitness
Model Optima
Gewicht (kg) 19
Sport Fitness

Extra informatie

Bijzonderheden:

  • Ontworpen voor regelmatig thuisgebruik. De beste keus voor beginners en liefhebbers van thuis fitness die hun training willen uitbreiden.
  • Meerdere settings: 6 verschillende posities van de rugleuning, 3 verschillende posities van de zitting, 2 verstelmogelijkheden van de beenondersteuning
  • Grote stalen constructie voor stevige ondersteuning onder elk gewicht.
  • De rugsteun heeft meerdere posities, voor goede ondersteuning van de rug.
  • Dikke bekleding zorgt voor extra comfort tijdens de oefening.

Specificaties:

Lengte: 136 cm
Breedte: 55 cm
Hoogte: 129 cm
Gewicht: 19 kg
Maximale gebruikersgewicht: 130 kg

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Finnlo Schuine Bank

€ 311,25

Special Price € 253,94

Finnlo AB Dominox

€ 98,75

Special Price € 46,98