In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Bioracer blinkt uit in het maken van uitstekende kleding voor fietsers. Tegenwoordig dient er met alle facetten rekening te worden gehouden en Bioracer is zich hiervan bewust. Het bedrijf heeft een goed oog voor aerodynamica, spiercompressie en biomechanica. Athleteshop heeft een ruim assortiment aan Bioracer producten voor jou geseleceerd. Er is veel beschikbaar op het gebied van bovenkleding zoals een jack of shirt van Bioracer of een longsleeve trui. Naast deze producten hebben we de beste beenwarmers en armwarmers van Bioracer en handschoenen beschikaar.

Bioracer beenwarmers & armwarmers

Bioracer maakt de beste beenwarmers en armwarmers. De Athleteshop heeft voor jou een brede selectie aan beenwarmers en armwarmers uitgezocht zodat we zeker weten dat je bij ons op de juiste plek bent.

Bioracer bovenkleding

Een Bioracer windbreaker, regenjas, jas, shirt, jersey, jack, longsleeve shirt, longsleeve trui, temparatuur control tights, ondershirt, spitfire wintertight, wintermuts of bandana de Athleteshop heeft het allemaal in het assortiment. 

Bioracer handschoenen

Op de fiets in de winter kan in Nederland soms ijzig koud zijn. We hebben daarom de beste winter handschoenen van Bioracer geselecteerd zodat je handen in de winter goed warm blijven. Naast dat Bioracer handschoenen de warmte bevorderd, biedt de handschoen ook bescherming tegen wind en regen.