In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Bioracer Long Sleeve shirt + Protection

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 54,95

Special Price € 31,60

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Het Long Sleeve Shirt Protection is een ondershirt met lange mouwen dat verschillende specifieke eigenschappen bezit.

Een perfecte pasvorm, thermische isolatie en een optimale ventilatie zijn daar de belangrijkste kenmerken van.

Deze functionele doelmatigheid wordt bereikt door voor dit Long Sleeve Shirt Protection van technisch Polypropylene stof en Dryarn microfiber gebruik te maken (85% polypropyleen, 15% polyester).

Om de drager van dit shirt tegen indringende koude wind te beschermen werden de voorzijde en de lange mouwen van het Long Sleeve Shirt Protection ondershirt van een extra ondoordringbare Gamex stoflaag voorzien.

In de onderhoudsvriendelijke kleur bruin.

TECH SPEC

  • Thermisch isolerend en optimaal ventilerend ondershirt met lange mouwen
  • Gamex windbescherming aan voorzijde
Artikelnummer AS1MXV8E4N
Merk Bioracer
Sport Fietsen, Hardlopen, Schaatsen

Extra informatie

ATHLETIC FIT

Kleding met een Athletic fit heeft een strakke, wedstrijdgeöriënteerde pasvorm.

BREATHABLE
Ook in koelere omstandigheden moet de lichaamswarmte die je opwekt tijdens het sporten kunnen worden afgevoerd. Breathable stoffen voeren overtollige warmte naar buiten af maar laten geen koude lucht of vocht naar binnen.

COLD WEATHER
Deze kleding is geschikt voor temperaturen onder 5°C. 

FAST DRYING
In warme zomerse omstandigheden moet het lichaam afgekoeld kunnen worden. Onze Fast Drying kleding is ontwikkeld met materialen die vocht snel laten verdampen, zodat het lichaam veel sneller zal afkoelen. 

TEMP CONTROL
Tijdens frisse tot zelfs koude dagen is het bijhouden van lichaamwarmte belangrijk. De gebruikte stoffen van deze kledingstukken zorgen voor een goede isolatie en door gebruik te maken van polyamide garens is de vochtregulatie optimaal.

WINDPROOF
Deze kleding is voorzien van een winddichte laag. Perfect voor snelle afdalingen. 

WINTER CLOTHING
In koude temperaturen is het aangewezen aangepaste fietskleding te dragen die de lichaamswarmte binnenhoudt en je beschermt tegen de kou.