In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Bioracer Spitfire Wintertight - Heren - Zwart

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 109,00

Special Price € 67,25

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Deze lange winterfietsbroek is uit het dikke Thermodream stretchstof vervaardigd en met een extra windbeschermende laag bewerkt. Bovendien zijn reflecterende Pixel inserts ingewerkt ter hoogte van de kuiten, voor extra zichtbaarheid.

Details:

  • Lange broek vervaardigd uit Thermodream, met een extra windbeschermende laag
  • Bioracer Smooth zeem
  • Reflecterende Pxl inserts ter hoogte van de kuiten
Artikelnummer ASU0F8W2H0
Merk Bioracer
Sport Fietsen

Extra informatie

EIGENSCHAPPEN:

Athletic Fit

Kleding met een Athletic fit heeft een strakke, wedstrijdgeöriënteerde pasvorm.

Cold Weather

Deze kleding is geschikt voor temperaturen onder 5°C.

Comfort Fit

De comfort fit pasvorm is ontwikkeld om een maximaal comfort te bieden aan fietsers die vooral rechtop zitten, zoals mountainbikers en recreanten.

Temp Control

Tijdens frisse tot zelfs koude dagen is het bijhouden van lichaamwarmte belangrijk. De gebruikte stoffen van deze kledingstukken zorgen voor een goede isolatie en door gebruik te maken van polyamide garens is de vochtregulatie optimaal.

Drizzle

Speciaal voor ritten in "Belgisch" weer ontwikkelde Bioracer kleding met een bescherming tegen lichte regenval. Deze kleding biedt een lichtere bescherming dan heavy duty regenkleding en heeft meer ademende capaciteiten.

High Visibility

Dit kledingstuk is verkrijgbaar in een fluorescerende uitvoering die extra opvalt in het donker.

Man

De snit van dit kledingstuk is specifiek voor mannen.

Night

Rijden in het donker kan gevaarlijk zijn. Om de veiligheid van de fietser te verhogen, heeft Bioacer reflecterende logo's en strips aangebracht.

Waterafstotend

De gebruikte textielen zijn voorzien van een waterafstotende laag, of zijn geïmpregneerd met een waterafstotende emulsie.

Windproof

Deze kleding is voorzien van een winddichte laag. Perfect voor snelle afdalingen.

Winter Clothing

In koude temperaturen is het aangewezen aangepaste fietskleding te dragen die de lichaamswarmte binnenhoudt en je beschermt tegen de kou.