In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Bobike 1110s Universele Vouwbare Voetsteunen - 2 stuks

€ 6,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

Deze Bobike voetsteunen zijn vouwbaar, dus ze zitten niet in de weg wanneer je ze niet gebruikt. Dit model is ook bekend als 1110s.

Details

  • Merk: Bobike
  • Modeljaar: 2013
  • Productsoort: Losse Pedalen
  • Universeel
  • Twee stuks
Artikelnummer ASWWOB2SDN
Barcode 5604415064623
Kleur Zwart
Merk Bobike
Sport Fietsen

Extra informatie

Bobike

Samen de wereld verkennen, het avontuur beleven, de wind door je haren, de zon tegemoet…

Samen fietsen met je kind. Dat moet niet alleen leuk zijn maar ook veilig. Met een Bobike fietszitje bent je daar in ieder geval zeker van. Veiligheid staat bij Bobike voorop. Zo voldoen onze fietszitjes aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344,  zijn TUV goedgekeurd en bieden optimale bescherming en zitcomfort voor uw kind. Er zijn diverse modellen om uw kind in de leeftijd van 9 maanden tot 10 jaar onbezorgd en verantwoord op de fiets te vervoeren.

Bobike staat voor veilige fietszitjes van Nederlandse bodem. Onze fietszitjes en bijpassende accessoires onderscheiden zich door een mooie en strakke vormgeving, doordacht en praktisch gebruiksgemak, comfort en optimale veiligheid.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten