In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Bobike Classic Mini Zomerhoes - Lichtgrijs

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 12,99

Special Price € 8,25

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Bobikes zomerhoes is handig tijdens warme dagen. Hij beschermt het zitje tegen de zon, zodat het niet heet wordt, dus je baby zit koel en comfortabel.

De hoes is makkelijk over het Bobike Classic Mini zitje te trekken en is gemaakt van 3D geweven materiaal. Deze stof absorbeert vocht snel en voelt zacht aan.

Artikelnummer ASR2TYBGPZ
Barcode 5604415064944
Model Classic Mini
Kleur Lichtgrijs
Merk Bobike
Sport Fietsen

Extra informatie

De zomerhoes is bijzonder handig in gebruik bij warme zomerse dagen. De zomerhoes biedt bescherming tegen de zon en voorkomt dat je Bobike fietszitje warm wordt.

De hoes is in een handomdraai over het fietszitje te trekken en gemaakt van aangenaam 3D geweven materiaal. Deze stof neemt snel vocht op en is lekker zacht waardoor het zitcomfort van je kind gewaarborgd wordt. De zomerhoes is leverbaar voor de Bobike mini Classic in de kleur grijs.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Bobike Classic Maxi Zomerhoes - Lichtgrijs

€ 14,50

Special Price € 9,95

Bobike One Mini Regenhoes

€ 10,49

Special Price € 8,95