In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Bosu DVD Calorie Combustion

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 19,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

BOSU DVD Calorie Combustion

DOELGROEP: conditietraining, calorieverbrandende workout. Calorieverbranding combineert steproutines, cardio dansen en sportbewegingen in n originele, leuke en effectieve calorieverbrandende workout. De unieke opzet en de onstabiele bovenkant van de BOSU Balance Trainer zorgen ervoor dat u zelfs nog meer calorieën verbrandt omdat uw spieren harder gaan werken om stabiel en in balans te blijven op de dynamische bovenkant van de BOSU Balance Trainer. Deze work out is makkelijk te volgen en te doen, maar is toch ontworpen om uw hartslag hoog te houden en uw spieren uit te dagen. Als u van het traditionele steppen en van dansbewegingen houdt, zult u echt genieten van deze niet-traditionele en leuke benadering van calorieverbranding.

Artikelnummer AS56HJEN8E
Barcode 8718104204201
Merk Bosu
Sport Fitness