In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Buff Hoodie - Junior - Fancy/Amaranth

€ 34,95

Special Price € 18,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Buff Junior Hoodie ie een subliem comfortabel accessoire met een dubbele laag stof in de nek voor extra insulatie. Hij is lang genoeg om je neus en mond te bedekken en is vrolijk, funky en zeer draagbaar met microfiber prints die 4 tot 12 jarigen aanspreken.

Details

  • Omdat je hem om je nek, hoofd en gezicht kunt dragen is de Buff Hoodie ideaal voor skiën, snowboarden, klimmen, hardlopen, schaatsen, sleeën of op de fiets in de winter
  • Gemaakt van 100% Polyester Polartec fleece (capuchon) en 100% Polyester Microfiber (bedrukte deel) met een verstelbaar koord in de capuchon
  • Dubbele laag microfiber in de nek en enkele laag over neus en mond, zodat je goed geïsoleerd bent en toch makkelijk kunt ademen
  • Junior Hoodie Buff weegt 105g, en is 24cm breed en 55cm lang/9.4 inches x 21.7 inches
  • Wasbaar met de hand of in de machine. Niet strijken. Vervaagt niet en verliest geen elasticiteit
  • Gecertificeerd om aan Oeko-Tex Standard 100 te voldoen
Artikelnummer ASLM0Z8G4N
Barcode 8428927144706
Model Hoodie
Kleur Paars
Merk Buff
Junior/Senior Junior
Seizoen Winter

Extra informatie

Junior Buff is een multifunctioneel accessoire voor actieve kinderen en tieners. Junior Buff biedt perfecte bescherming tegen wind, hitte en kou. Hij is ademend, windproof, thermoactief en kan daarom gebruikt worden in alle seizoenen. Buffs sublieme technologieën en naadloze stoffen zijn niet irriterend voor de gevoelige huid van jonge gebruikers. Ouders zijn vast blij dat Junior Buff in de machine gewassen kan worden.

Junior Buff producten zijn ontworpen voor kinderen van 4 tot 12 jaar met een hoofdomvang van 19-22 inch of 50-55 cm. In Buff petjes is de maat 52-57 cm. De printjes en patronen van de Juniorlijn passen bij deze leeftijdsgroep.