In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Buffalo Outdoor Tafeltennistafel

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 359,00
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Outdoor van Buffalo is een wedstrijdformaat tafeltennistafel en de ideale hobby tafel voor thuis. Deze tafel heeft vochtbestendige kunststof speelbladen (melamine hars) en is dus ook geschikt voor buitengebruik.

  • Outdoor model
  • 4 mm melamine speelblad
  • Zelf-trainings-functie
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Verrijdbaar en compact opklapbaar
  • Afm. opgesteld: 274x184x76 cm (lxbxh)
  • Opgeklapt: 74x184 x155 cm
  • Gewicht: 54 Kg
Artikelnummer AS7050.011
Merk Buffalo
Barcode 8717931910903
Sport Tafeltennis
Kleur Blauw
Overige Eigenschappen Balhouder, Opklapbaar, Rolstoel geschikt, Verrijdbaar, Zelftrainfunctie
Indoor/Outdoor Outdoor
Afmeting 274 x 184 x 76 cm
Niveau Training
Materiaal Melaminehars

Extra informatie

Tafeltennis is de perfecte combinatie van sport en spel. Een spelletje tafeltennis is één en al plezier, en ondertussen ben jij of je kind heel actief bezig! 

De Outdoor van Buffalo is een wedstrijdformaat tafeltennistafel en de ideale hobby tafel voor thuis. Deze tafel heeft vochtbestendige kunststof speelbladen (melamine hars) en is dus ook geschikt voor buitengebruik. 

De Outdoor is eenvoudig op te klappen, en door middel van de vier dubbele zwenkwielen makkelijk te verplaatsen. De tafel heeft een compact onderstel (ruimtebesparing in schuur of berging), en bal- en bathouders aan beide kanten. 

Geleverd inclusief net (Club EN Stationary), en exclusief bats en ballen. 

Voor alle outdoor tafels geldt in het algemeen dat de levensduur verlengd wordt door de tafel buiten het speelseizoen in een droge omgeving te plaatsen. Tevens is het aan te raden een beschermende hoes voor de tafel te gebruiken. Deze is apart op deze site te verkrijgen. 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten