In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Al je badminton producten bestel je bij Athleteshop. We werken samen met het topmerk Carlton zodat we er zeker van zijn dat we alleen de allerbeste producten aan jou kunnen leveren. Carlton is het merk op het gebied van badminton. Naast een badminton racket van Carlton ben je bij ons ook op de juiste plek voor een badminton thermotas, badminton schoenen en badminton shuttles van Carlton.

Carlton badminton racket

Een goede badminton racket is niet geheel onbelangrijk. Athleteshop heeft een ruim assortiment voor jou geselecteerd. De badminton rackets van Carlton leveren een optimale synergie tussen control, power en speed. Kies voor een goede badminton racket van Carlton zoals de Kenesis of Vapour modellen. Dit zijn de beste badminton rackets van Carlton.