In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Cheetah S2 Jump/Break Poolkeu - 145 cm/13 mm

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 79,90
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Cheetah S2 Jump/Break Poolkeu is een keu die gebruikt kan worden voor zowel jump en break stoten. Voor de break - de eerste afstoot - is het belangrijk dat de speler een maximale hoeveelheid energie kan overdragen aan de witte bal om zo de kans op het potten van een bal te verhogen. Dit betekent over het algemeen dat een zwaardere keu met een stijver topeind wordt gebruikt. Voor jump stoten is het belangrijk om een korte snelle stoot te hebben, om ervoor te zorgen dat de keu de speelbal in zijn sprong over een andere bal niet beperkt. Dit is makkelijker met een kortere en lichtere keu. De Cheetah S2 Jump/Break Keu combineert deze twee tegenstrijdige principes door te bestaan uit meerdere onderdelen die kunnen worden verwijderd om de keu te verlichten en te verkorten voor een jump stoot, terwijl in zijn volledige setup het een geweldige afstoot keu is. Zelfs voor beginnende spelers zal dit echt verschil kunnen maken.

  • Jump/Break poolkeu
  • Roestvrij stalen joint
  • Lengte: 145 cm
  • Dikte: 13 mm
Artikelnummer AS19ZN9I26
Barcode 8717931920278
Merk Cheetah
Sport Biljart

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten