In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

12 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

12 artikel(en)

Continental kan uiteraard niet ontbreken in het assortiment van Athleteshop. Het merk staat al jaren bekend op de betrouwbare fabricage van banden. We hebben een divers aanbod op het gebied van Continental binnebanden en buitenbanden. Met een nieuwe fietsband kun je weer veilig de weg op met je fiets.

Continental binnenband

Bij Athleteshop hebben we een ruime selectie aan binnenbanden voor je van Continental. De binnenbanden van Continental zijn in vele maten verkrijgbaar. De gebruik te maken van een Continental binnenband kan je je gewicht en rolweerstand behoorlij verbeteren. Kijk snel in deze catergorie en selecteer jou binnenband.

Continental buitenband

Naast een goede Continental binnenband hebben we ook een ruime voorraad voor degene die opzoek is naar een Continental buitenband.