In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

Voor een brede keus aan fietsaccessoires heeft Athleteshop het merk Cordo. Cordo zorgt altijd voor een kwaliteit producten maar stelt ook het fietsplezier centraal. De Cordo producten maken het fietsen aangenamer en compleet. Dat zijn een van de redenen waarom we dit merk in ons assortiment hebben opgenomen. 

Cordo fietstas

We hebben diverse Cordo fietstassen modellen. Cordo maakt de fietstas van de beste kwaliteit en zorgt voor veel variatie in het assortiment. Bestel er nu een online in je favoriete formaat, model en kleur.

Cordo fietsmand

Op zoek naar een fietsmand? Cordo heeft voor jou diverse fietsmanden ontwikkeld. Met handige koppelsystemen kun je je Cordo fietsmand snel en makkelijk vast- en losmaken. Zo hebben we een fietskrat van Cordo, maar ook rieten fietsmanden van dit merk.

Cordo binnenband

Naast een kwalitatief goede fietstas of fietsmand van Cordo kan je ook bij Athleteshop terecht voor een Cordo binnenband. Dus is je binneband lek? En moet deze vervangen worden? Koop dan een binnenband van dit merk.

Cordo buitenband

Bij een goede Cordo binnenband kan een goede Cordo buitenband uiteraard niet ontbreken. Athleteshop heeft de beste buitenbanden van Cordo geselecteerd.