In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Craft Squad Contrast Kniekous Senior - Wit,Kobalt

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 9,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95
Craft's Next Generation Teamwear helpt zowel de talenten van vandaag als morgen om de volgende stap in hun ontwikkeling te nemen. De collectie omvat innovatieve en functionele kleding die het team helpt om optimaal te presteren. Club gevoel is een belangrijk onderdeel van het team. Next Generation Teamwear is voor teams die de prestaties willen optimaliseren en hun club gevoel willen versterken. Functionele materialen worden gebruikt voor comfort en een tijdloos design om extra ventilatie en bewegingsvrijheid te bieden. Materiaal
polyester
Model Squad Contrast
Artikelnummer ASR56FEK3Y
Merk Craft
Kleur Kobalt, wit
Materiaal Elastaan, nylon, polyester
Sport Floorball, Handbal, Hockey, Korfbal, Rugby, Voetbal, Volleybal
Gewicht 84 gram
Geslacht Unisex
Junior/Senior Senior

Extra informatie

Wedstrijd en trainings sokken met strategisch geplaatste panelen die de scheenbeschermers op zijn plaats houden. Gemaakt van functionele, duurzame en elastische stof die een goede pasvorm biedt en de voeten droog houden tijdens intensieve activiteiten.

 

Materiaal

  • 70% nylon
  • 20% plyester
  • 10% elastaan