In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Dare2Tri MACH2 2018 Wetsuit - Zwart - Heren

€ 218,95

* Verplichte velden

€ 218,95

MACH2 triatlon wetsuit
Het MACH2 triatlon wetsuit is het ideale wetsuit voor beginners, maar ook voor meer gevorderde triatleten. Het pak is duurzaam en gemaakt van stevig materiaal. Maar als je het draagt, voelt het als een tweede huid. Dit is het resultaat van de verschillende flexibele materialen die erin zijn verwerkt. Wij vinden het erg belangrijk dat het pak gemakkelijk te dragen en op te stijgen is. Deze eigenschappen maken dit pak ook geschikt voor beginners.

Triatlon wetsuit met optimale bewegingsvrijheid
Wat is het belangrijkste voor een (triatlon) wetsuit? Je bewegingsvrijheid natuurlijk! Het MACH2-duikpak heeft flexibele delen op de belangrijkste gebieden. Hierdoor is het wetsuit slechts 2,5 mm dik op de schouders. Op de oksels, delen van de rug en de zijkant van de borst, vindt u een bijzonder flexibel materiaal dat ook erg stevig is (4-WEG STRETCH). Dit geeft je alle bewegingsvrijheid in het water die je nodig hebt voor een nieuw persoonlijk record.

Een natpak voor een betere houding
Het klinkt ideaal: een triatlonzwembroek dat een beetje hulp in het water toevoegt. Het MACH2-wetsuit doet precies dat! Hoe, kun je je afvragen? Op het borstgedeelte en de bovenbenen wordt een iets dikkere laag materiaal (5 mm) gebruikt. Dit zorgt voor een goede positie in het water. Onder de knieën is het materiaal iets minder dik (3,5 mm). Dit zorgt ervoor dat je niet te hoog in het water komt (en het voorkomt rugblessures).

Damespak en herenpak
Het wetsuit is beschikbaar in een versie voor dames en heren. Het damespak heeft een iets langere rits en een vrouwelijkere vorm. Dit maakt het gemakkelijker om het wetsuit aan te doen of uit te trekken. (Heel belangrijk voor je persoonlijke record! En anders, het bespaart je gewoon een hoop gedoe.)

Praktisch triatlonzwempak
De sluitingsmethode is omgekeerd in zowel de wetsuits voor dames als voor mannen. Heel eenvoudig, eigenlijk: de zachte en harde delen van de klittenband zijn anders geplaatst dan in de meeste andere wetsuits. Als je het natpak niet goed sluit, heb je helemaal geen last van deze sluitingsmethode: het zachte deel raakt je huid aan. (En dat is goed, want klittenband kan flink schaven.) Verder is de YKK-ritssluiting de sterkste ter wereld, zodat je zeker weet dat je je uitrusting kunt vertrouwen. Heeft dit zwempak meer praktische punten? Zeker! Een bijzonder zacht en zacht materiaal is te vinden op de onderarmen en onderbenen van het MACH2 triatlonpak. We noemen dit glideskin. Dankzij dit materiaal is het gemakkelijker om het natpak aan te trekken en uit te trekken.

Duurzaam duikpak voor triatlons
Het MACH2-duikpak is gemaakt van duurzaam materiaal dat vele malen is getest. Dat is belangrijk: tijdens een triatlon moet je op je uitrusting kunnen vertrouwen. Het pak moet flexibel zijn en aanvoelen als een tweede huid, maar het moet ook in staat zijn om te bonken. Dit wetsuit is de investering waard: het heeft een zeer lang leven en je zult het dus zeker jarenlang genieten. (We hebben ook al enkele kilometers in deze reeks gedaan.)

Artikelnummer ASEOSWXPDQ
Model MACH2 2018
Kleur Zwart
Merk Dare2Tri
Sport Triathlon, Zwemmen
Gewicht 1500 g
Junior/Senior Senior
Geslacht Heren
Materiaal Neoprene / Nylon