In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Dare2Tri To Swim Triathlon Wetsuit Dames - Zwart / Oranje

€ 151,95

* Verplichte velden

€ 151,95

Dare2tri to Swim wetsuit. Dare2Tri is het enige merk ter wereld dat een wetsuit in het assortiment heeft voor zwemmers die tijdens een triathlon schoolslag of gedeeltelijk schoolslag zwemmen. We hebben het de naam ‘Dare2Tri to Swim’ gegeven. Door het aanpassen van de panelen en de dikte van het neopreen, hebben we een uniek wetsuit ontwikkeld waarin je zowel schoolslag als borstcrawl in kunt zwemmen. Het wetsuit is getest door ‘Open water swimming’ Magazine in Groot-Brittannië. Dit was hun reactie: “Geweldig wetsuit, hield me warm bij 5°Celsius, minder drijfvermogen zodat ik schoolslag kan zwemmen zonder te veel boven het wateroppervlak te komen!” (@KatiaVastiau)

Het Dare2Tri wetsuit heeft meer drijfvermogen in het bovenlichaam en minder rond het middel en de benen, zodat je schoolslag kunt zwemmen zonder over te hellen, maar ook borstcrawl kunt zwemmen (maar dan met iets minder drijfvermogen in de benen).

Het vrouwenmodel van de Dare2Tri to Swim heeft een iets langere rits zodat het eenvoudig aan- en uit te trekken is.

Details

 • Kraag 2mm
  De kraag is gemaakt van een enkele laag neopreen, wat als voordeel heeft dat je het met een schaar op maat kunt knippen zoals jij het wilt. De kraag sluit precies aan, zorgt voor een minimale doorgang van water en schuurt niet. De sluiting aan de achterkant is omgedraaid. Wij zijn het enige wetsuitmerk dat voor deze optie heeft gekozen en de reden daarvoor is dat als het pak niet goed gesloten wordt, het harde gedeelte van de klittenbandsluiting niet op je huid schuurt. We zijn ervan overtuigd dat onze wetsuits (alle modellen) geen schaafplekken veroorzaken.
 • Schouders en oksels: 2.5mm
 • Borstpaneel: 5mm
 • Van het bovenbeen tot boven de knie: 3.5mm
 • Panelen onderbenen: 2mm
 • Kuitpanelen: 2mm
 • Panelen op het achterbeen: 3.5mm
 • Rugpanelen: 3.5mm
 • YKK rits
   
Artikelnummer ASTF5KC7IF
Model To Swim
Kleur Black / Orange
Merk Dare2Tri
Sport Triathlon
Gewicht 1,5 kg
Geslacht Dames