In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


DT Swiss Alu F2A Achterwiel (22mm) Clincher 240S

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 399,00

Special Price € 334,73

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Eigenschappen: 

  • 24 mm alloy clincher velg
  • DT240 naven
  • Maximaal 9 bar bandendruk
  • Gewicht: 1470 gram
  • DT Aerolite/Aerolite Comp spaken 
  • DT Pro Lock Brass spaaknipples.
  • Handgemaakt in Nederland
     

Wordt geleverd met een exclusieve wieltas, snelspanner set & velglint

Artikelnummer AS1JH7ZT1R
Merk DT Swiss
Sport Fietsen

Extra informatie

FFWD Wheels introduceert een compleet nieuw wiel om hun brede assortiment van carbon wielen aan te vullen. Het F2A aluminium wielset!
 
Op basis van klantfeedback heeft het FFWD Wheels team dit aluminium set gecreeerd, wat voldoet aan de hoge normen van de rijders. De bekende kwaliteit van DT Swiss naven en spaken in combinatie met de bouwtechnieken van de FFWD wielbouwers resulteren in een zeer high-end wielstel.
 
De set is opgebouwd rond DT Swiss 240s naven met 20 spaken vooraan en 24 spaken in de achterzijde. Het asymmetrische achterwiel heeft DT Aerolite Comp spaken aan de aandrijfzijde en DT Aerolite spaken aan de niet-aangedreven kant, dit geldt ook voor het voorwiel. Vanwege de asymmetrische achterwiel met verschillende spaken in een twee-kruis-manier de set is stijf en comfortabel!
 
De hoge kwaliteit van de F2A is ook terug te zien in zijn gewicht; slechts 1470 gram voor de set!