In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Dunlop Squash Bril I-Armor

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 29,95

Special Price € 21,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Dunlop Squashbril I-Armor is de meest verkochte squashbril in Nederland. Door de ergonomische vorm geeft de bril veel stabiliteit. Als enige squashbril is deze goed gekeurd door de World Squash Federation.

  • Meest verkochte model van Europa
  • Ergonomisch profiel - meer stabiliteit.
  • Ronde lensvorm zorgt voor nog meer perifere zicht.
  • Goed gekeurd door de WSF (World Squash Federation)
  • Goede bescherming voor de ogen
  • Kan over normale bril gedragen worden
Artikelnummer 753133
Barcode 5013317241337
Merk Dunlop
Gewicht (kg) 0.5000
Sport Squash

Extra informatie

De Dunlop I Armor squash bril is uitermate geschikt voor een spel als squash. Het is namelijk en squash bril die niet tot nauwelijks beslaat. Mocht het wel voorkomen dat deze squash bril wel beslaat dan is dat ook geen enkel probleem, deze Dunlop I Armor squash bril is namelijk zo weer helder van zicht, wanneer u weer beweegt. Het is erg belangrijk om het optimale zicht te hebben als het aankomt op het spel squash, waarbij men uitermate geconcentreerd moet zijn op de snel voortbewegende squash bal. Het zou zonde zijn om een bal te missen, door een slechte squash bril die he zicht belemmerd.

Voor de jeugd in Nederland is de squash bril een verplichte squash uitrusting op squash toernooien. Zonder squash bril mag eer niet gesquasht worden. Dit is ingevoerd ter bescherming van de jeugd. Het is namelijk een spel wat zeer vlot gaat en tijdens het spel squash loopt men bepaalde risico’s, waaronder het gevaar op een bal in het oog. Echter is een squash bril alleen voor de jeugd verplicht, maar doet iedereen er wijs aan een squash bril op te zetten ter bescherming voor de ogen.