In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Easton Havoc Velg UST 28 Spaakgaten Oranje

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 219,78
Exclusief verzendkosten: € 6,95

Specificaties:

  • Model naam: Havoc
  • Model jaar: 2013
  • Velgbreedte: 23 mm binnen / 28 mm buiten
  • Spaakgaten: 28
  • Materiaal: Aluminium

Alleen velg!

Artikelnummer ASH7P2ZFX0
Barcode 0768686825361
Kleur Oranje
Merk Easton

Extra informatie

Om te voldoen aan de toenemende eisen van freeride en downhill rijders, heeft Easton een 12 x 150 mm versie van haar hoog aangeschreven Havoc UST wielset gelanceerd. Dit wiel is heel anders dan het achterwiel op de Havoc DH---het heavy-duty alternatief---en de nieuwe Havoc UST 150 mm neemt bergafwaarts wielen naar een nieuw niveau door het verliezen van bijna een halve kilo gewicht en het toevoegen van UST compatibiliteit! De Havoc UST 150 mm is compatibel met een UST tubeless, heeft 23 millimeter binnen velg breedte (28 mm extern) en de spaken zijn 28 straight-gauge Sapim spaken. Havocs zijn beschikbaar met geanodiseerde hubs en bijpassende graphics in stealthy grijs.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten