In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Elite Roller Real E-motion

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 1.549,00

Special Price € 1.084,30

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Real-software is nu voor de eerste keer ook beschikbaar voor een rollenbank, de Real E-Motion! De meest geavanceerde rollenbank op de markt.
Het 'Floating Frame System' met geintegreerd remsysteem zorgt ervoor dat de renner zich gemakkelijk kan balanceren terwijl hij aan het rijden is, op een helling of 'uit het zadel', een nieuwe wereld qua mogelijkheden voor mensen die graag trainen op een rollenbank.
De geintegreerde weerstandsunit rust op de twee achterste rollers en communiceert draadloos met de PC. Hierdoor krijg je tijdens het rijden van bijvoorbeeld video races of gepersonaliseerde trainingen direct feedback op de rollenbank, waardoor zeer realistisch elke activiteit op het computerscherm wordt vertaald naar een actie op de rollenbank.


Beschikbare Performance data zijn o.a.

  • Hoogtemeters
  • Helling
  • Hartslag
  • Snelheid
  • Cadance 
Artikelnummer AS2J0TQU64
Barcode 8020775017913
Merk Elite
Model Real E-motion
Sport Fietsen