In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Elliot Sigma Spirit 2.0 - Blauw

€ 79,95

Special Price € 68,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Door vormgeving en design is de Sigma Spirit een sportieve variant op zijn kleine broertje uit de Fun serie. De maten 1.5 en 2.0 zijn snel en ontwikkelen voldoende trekkracht. De grotere maten zijn voor de echte power liefhebbers. De prima afwerking garandeert veel vliegplezier. Deze vlieger vliegt al bij weinig wind en is ook bij harde wind goed te controleren.
Vanwege zijn geringe verpakte afmetingen is dit de ideale reisvlieger. De Spirit is je beste maatje als het gaat om mobile kite actie.

De Sigma Spirit wordt geleverd inclusief polsbanden.


Specificaties:

  • Afmeting: 190 x 68 cm
  • Doek: Ripstop Polyester
  • Niveau: Beginners, gevorderden
  • Spanwijdte: 190 cm
  • Vliegerlijnen: 2x 25 m / 95 daN
  • Windrange: 2 - 7 Bft.
Artikelnummer ASOEMH0CKC
Barcode 4041642106497
Kleur Blauw
Merk Elliot
Model Sigma Spirit 2.0
Afmeting 190 x 68 cm
Materiaal Polyester (PE)

Extra informatie

De Elliot Sigma Spirit serie valt op door zijn vorm en aantrekkelijke design en is een klassieker. Door de kleine verpakking is deze vlieger zeer mobiel en ideaal om mee op reis te nemen.

Doordat deze 2-lijns matrasvliegers gemakkelijk te besturen zijn en pas bij hogere windsnelheid behoorlijke trekkracht hebben zorgen ze voor een avontuurlijke kennismaking met powervliegeren voor jong en oud.

Met de Sigma Spirit kunt u zelfs het buggy rijden en Mountain-boarden uitproberen. Alle modellen zijn klaar om mee te vliegeren en worden als variatie met bar aangeboden.