In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Emdee Extra Rugband - Wit

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 14,95

Special Price € 11,84

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Deze extra rugband is bestemd voor: Rugband met stabilisatoren

  • Bevestig de extra rugband door middel van het klittenband in het midden van de rugband met stabilistatoren (56580 of 56581)
  • U kunt de band in verticale richting op de gewenste hoogte aanhechten
  • Neem beide uiteinden en trek deze gelijkmatig achteruit (rug) naar de voorkant (buik)
  • Bevestig de uiteinden door middel van het klittenband.
  • U kunt ook aan de voorkant de gewenste plaats bepalen.
Artikelnummer ASI3RE4CCH
Barcode 8717624812347
Kleur Wit
Merk Emdee

Extra informatie

Emdee supports 

Emdee supports zijn in overleg met fysiotherapeuten ontwikkeld om de hinderlijke blessures van de spieren te helpen genezen, u in staat te stellen uw activiteiten voort te zetten, zonder af te zien, en uw spieren te ontlasten. Emdee supports zijn geen braces welke aangemeten dienen te worden door deskundigen, maar zijn supports van uitstekende kwaliteit en professionele eigenschappen die u vrij kunt kopen bij uw apotheek, drogist, sportzaak of fysio. One Size fits all.

Door het eenvoudige principe One Size Fits All, OSFA, is opmeten van uw gewrichten verleden tijd en kunt u de support net zo strak aantrekken als u dat prettig vindt.

Emdee supports zijn vervaardigd uit 3 lagen die als het ware geperforeerd zijn. Hierdoor ontstaat een ventilerende werking en wordt het transpireren onder de support aanzienlijk beperkt wat het draagcomfort ten goede komt. Ook als u de support voor lagere tijd dient te dragen. Het therapeutische warmte effect wordt niet of nauwelijks beïnvloed.