In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Emdee Knieband met Open Patella - Zwart

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 19,95

Special Price € 12,40

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Knieband met Open Patella

  • Plaats de patella opening over de knieschijf, terwijl u de 2 middelste straps aan beide kanten van uw been vasthoudt.
  • Sluit de misselste klittenbandstrap aan de achterzijde van het been.
  • Trek de onderste klittenbandstrap via de achterzijde van het been naar voren en zet deze aan de voorzijde van de support vast naar gewenste druk.
  • Trek de bovenste klittenbandstrap via de achterzijde van het been naar voren en zet deze aan de voorzijde van de support vast naar gewenste druk.
  • Trek alle 3 de straps nogmaals na voor optimale steun en draagcomfort.
Artikelnummer ASBUEKGIPY
Barcode 8717624812248
Kleur Zwart
Merk Emdee

Extra informatie

Emdee supports 

Emdee supports zijn in overleg met fysiotherapeuten ontwikkeld om de hinderlijke blessures van de spieren te helpen genezen, u in staat te stellen uw activiteiten voort te zetten, zonder af te zien, en uw spieren te ontlasten. Emdee supports zijn geen braces welke aangemeten dienen te worden door deskundigen, maar zijn supports van uitstekende kwaliteit en professionele eigenschappen die u vrij kunt kopen bij uw apotheek, drogist, sportzaak of fysio. One Size fits all.

Door het eenvoudige principe One Size Fits All, OSFA, is opmeten van uw gewrichten verleden tijd en kunt u de support net zo strak aantrekken als u dat prettig vindt.

Emdee supports zijn vervaardigd uit 3 lagen die als het ware geperforeerd zijn. Hierdoor ontstaat een ventilerende werking en wordt het transpireren onder de support aanzienlijk beperkt wat het draagcomfort ten goede komt. Ook als u de support voor lagere tijd dient te dragen. Het therapeutische warmte effect wordt niet of nauwelijks beïnvloed.