In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Emdee Pols Support dubbele ondersteuning rechts

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 19,75

Special Price € 17,45

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Emdee supports 

Emdee supports zijn in overleg met fysiotherapeuten ontwikkeld om de hinderlijke blessures van de spieren te helpen genezen, u in staat te stellen uw activiteiten voort te zetten, zonder af te zien, en uw spieren te ontlasten. Emdee supports zijn geen braces welke aangemeten dienen te worden door deskundigen, maar zijn supports van uitstekende kwaliteit en professionele eigenschappen die u vrij kunt kopen bij uw apotheek, drogist, sportzaak of fysio. One Size fits all.

Door het eenvoudige principe One Size Fits All, OSFA, is opmeten van uw gewrichten verleden tijd en kunt u de support net zo strak aantrekken als u dat prettig vindt.

Emdee supports zijn vervaardigd uit 3 lagen die als het ware geperforeerd zijn. Hierdoor ontstaat een ventilerende werking en wordt het transpireren onder de support aanzienlijk beperkt wat het draagcomfort ten goede komt. Ook als u de support voor lagere tijd dient te dragen. Het therapeutische warmte effect wordt niet of nauwelijks beïnvloed.

Artikelnummer ASPU2D7I9U
Barcode 8717178041750
Merk Emdee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Emdee Pols Support dubbele ondersteuning links

€ 19,95

Special Price € 14,75

Emdee Elastische Ondersteuning Kuit

€ 11,95

Special Price € 7,55