In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Finnlo Aquon Pro Plus Roeier

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 1.470,20
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De Finnlo Aquon Pro Plus roeier zorgt voor een realistische roeioefening, aangezien de pedalen op 9 cm van elkaar zitten en de zitting op 50 cm hoogte, wat vergelijkbaar is met de afmetingen van een wedstrijd roeiboot. De kogellager gemonteerde comfortabele stoel glijdt geruisloos over de aluminium rail en de comfortabele handgreep zorgt voor een antislip grip, zelfs tijdens intensieve trainingen. Met de computer an de intensiteit aangepast worden en zijn verschillende vooringestelde trainingsprogramma's beschikbaar. Aanpassing van de intensiteit van de oefening kan worden gedaan met behulp van het roei handvat voor een comfortabele en snelle weerstand variatie. Dankzij de extra lange aluminium rail en het trekkoord geschikt voor mensen langer dan 2 m.

  • Hartslagmeting via borstband - niet inbegrepen
  • Hi-Tech backlit LCD scherm met 12 vooringestelde programma's
  • Functies: tijd, slagen per minuut, totaal aantal slagen, afstand, Watt, hartslag en calorie
Artikelnummer ASAOL4IA6W
Barcode 4005251370403
Merk Finnlo
Model Aquon
Gewicht (kg) 48
Sport Fitness

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Finnlo Bioforce Krachtstation

€ 1.099,00

Special Price € 823,38