In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Fitshape Maximum Energy Drink 1250 g

€ 20,66

Special Price € 15,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95
Het past in een cholesterolarm dieet en is een perfecte ondersteuning voor fitness, kracht en intervalsporters die hun prestaties willen verbeteren. Performance Drink zorgt dus voor directe explosieve kracht en langdurige power, snelheid en concentratie. Aanbevolen hoeveelheid: los 4 maatschepje op in 500 ml water (1 bidon) en gebruik het zowel voor als tijdens de inspanning. Fitshape Performance Drink is verkrijgbaar in verpakkingen van 1250 gram.

  • Een energie boost die je echt voelt!
  • Meer kracht en uithoudingsvermogen
  • Mentale focus
Drink Performance Drink met een Fitshape Bidon!
Artikelnummer ASBA772MFC
Barcode 8714116003085
Merk Fitshape

Extra informatie

Tijdens intensief sporten hebben we allemaal wel eens van die momenten dat we in een dipje zitten. Je kan je niet concentreren, voelt je slap en energieloos tijdens je workout. Gelukkig kunnen we dan ook beroep doen op gezonde producten, die ons voorzien van voldoende energie en ons zelfs voorzien van een echte energie boost! Fitshape Performance Drink is niet alleen een energiedrank voor een goede vochtbalans, maar bevat ook een speciale combinatie van creatine, aminozuren en koolhydraten. Door deze combinatie heeft de Boost een speciaal profiel die voor directe explosieve boost, langdurige power en een mentale focus zorgt. De creatine zorgt voor een snelle aanvulling van ATP en toename van cellulaire energieproductie. L-Arginine en Citruline Malaat zorgen voor meer stikstofoxide (NO) in de bloedvaten waardoor de vaten zich verwijden. Hierdoor kan er meer bloed door het lichaam stromen en worden de spieren beter doorbloedt en gevoed. L-Tyrosine is betrokken bij belangrijke neurotransmitters van het zenuwstelsel en zorgt voor het behoud van fysieke en mentale concentratie in tijdelijke stresssituaties.