In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Flowin Sport

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 169,00

Special Price € 129,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

FLOWIN biedt een nieuwe, functionele en vooral praktische kijk op krachttraining: “Friction Resistance Training”. Het FLOWIN® trainingsconcept is in het leven geroepen door een groep van elite topsporters, waarbij de wrijving die ontstaat tijdens de uitvoering van de beweging weerstand creëert voor een effectieve workout.

De Friction Resistance Training wordt uitgevoerd op een FLOWIN Friction Plate. Met behulp van de workout pads kunnen bewegingen op het gladde oppervlak van de Friction Plate worden uitgevoerd, waarbij de core spieren stabiliseren om bewegingen beheerst te laten verlopen. De weerstand die u ervaart tijdens de oefening kan variëren door gebruik te maken van verschillende bewegingspatronen, contactpunten, snelheden en grootte van de beweging.

“Training from the inside out”

In tegenstelling tot veel fitnessapparaten, waarbij je veelal één spiergroep ‘geïsoleerd’ traint, richt FLOWIN zich op ‘geïntegreerde krachtoefeningen’. Met deze oefeningen train je niet slechts één spiergroep per keer, maar laat je meerdere spiergroepen effectief samenwerken.

Het formaat van de FLOWIN plaat (138 x 98 cm) maakt zowel staand, zittend als liggend trainen mogelijk, waarbij gedurende de hele workout het lichaamsgewicht als ‘workload’ wordt gebruikt.

De FLOWIN SPORT is gemakkelijk op te rollen, mee te nemen en vooral geschikt voor thuis gebruik.

Het FLOWIN Sport pakket bestaat uit een oprolbare plaat, bijbehorende pads en opbergtas.

Artikelnummer AST2E7E9IE
Barcode 5055555528627
Merk Flowin