In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Fox Rage Legend - Appleseed - 150 mm

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 6,49

Special Price € 5,30

Exclusief verzendkosten: € 6,95

“Een kunstaas dat grote vis vangt en blijft vangen!” Dat is de mening van wereldkampioen roofvissen, Dietmar Isaiasch.

Dietmar heeft keer op keer bewezen, en dat is geen goedkope reclameboodschap maar gewoon een hard feit, dat met dit kunstaas relatief veel grote vis wordt gevangen. Zo ving hij ondermeer zes metersnoekbaarzen en diverse monsterbaarzen met dit bijzondere aas.

Dietmar heeft lang geëxperimenteerd met dit type kunstaas. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in DE Legend, een echter ‘killer’ voor grote snoekbaars. De basis van de Legend wordt gevormd door twaalf tentakels die onafhankelijk van elkaar bewegen tijdens het verticalen. Tijdens het afzinken liggen deze tentakels tegen het lijfje. Wanneer de Legend de bodem bereikt openen deze tentakels zich na een of twee seconden automatisch; een onverwachte actie die de meest voorzichtige snoekbaars zal triggeren. De bijzondere actie van deze shad wordt verkregen door tijdens het productieproces een speciaal rubbermengsel te injecteren.

De Legend ziet er perfect uit en heeft in het langwerpige lijfje een speciale korrelstructuur. Door de inkeping in de buik kan hij zowel met een gewone jigkop als met een Offset haak worden gevist.

En om de vangkracht nog verder te vergroten is er echte visolie in de Legend toegevoegd.

  • Recommended Fish: Sander, Big Perch, Pike, Seabass, Bass
Artikelnummer ASSXREA1U6
Barcode 5055350256862
Merk FOX Rage