In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Gaiam The Firm Gewichtsverlies DVD

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 9,95

Special Price € 4,40

Exclusief verzendkosten: € 6,95

De top instructeurs Alison Davis-McLain en Emily Welsh helpen u om een totale lichaamstransformatie te bereiken met de Gaiam The Firm Gewichtsverlies DVD met oefeningen van 20 minuten per dag, drie dagen per week. Deze zeer geavanceerde cardio- en kracht interval trainingen halveren de tijd die u nodig heeft voor deze oefeningen. Elke oefening bestaat uit "Mini Bursts" - een baanbrekende techniek die uw metabolisme snel activeert en de verbranding van calorieën verhoogt om u te helpen bij het bereiken van de gewenste resultaten in de beperkte tijd die u beschikbaar heeft.

Verbranden & Verstevigen - 20 min.
Deze lage impact krachttraining met halters is perfect voor het creëren van strakke spieren en het verbranden van vet. Krachttrainingen gecombineerd met intensieve Mini Bursts maken u slanker, strakker en gespierder dan u ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Intensieve cardio workout - 20 min.
Verhoog de intensiteit nog meer door kettlebell swings toe te passen met de halter en door figuurcorrigerende Mini Bursts die uit combinaties van cardio-oefeningen en snelle bewegingen bestaan. Deze versnelde gewichtsverliesoefeningen resulteren in een intensieve calorieverbranding voor een adembenemend fit figuur.

Bonus: oefeningen om uw metabolisme snel te starten - 10 min.

  • Totale lengte: 51 minuten
  • Taal: Nederlands
Artikelnummer ASO9BETAO2
Barcode 5021123144375
Merk Gaiam
Model The Firm
Sport Fitness

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Gaiam Total Body Balansbal Kit Medium - 65 cm

€ 29,95

Special Price € 21,95

Gaiam Tree of Life Yogamat - 3 mm

€ 22,50

Special Price € 15,95