In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Gamesson Pool tafel Harvard 213x118x80

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 699,00

Special Price € 497,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Gamesson pooltafel "harvard".
de tafel heeft een 'automatic ball return' systeem. De tafel is gemakkelijk te stabiliseren via de poten.

Stijlvolle pooltafel.
met deze gamesson harvard haalt u een geweldige pooltafel in huis. Eindelijk hoeft u niet meer naar het poolcentrum of de kroeg om een balletje te stoten. Er kan gewoon in de speelkamer of in de bedrijfskantine worden gespeeld. Neem het op tegen vrienden of collega's en beslis eens en voor altijd wie de beste poolbiljart-speler is. Is de 8-ball gepot, dan kan er direct met een nieuwe ronde begonnen worden. De automatische ball-return zorgt ervoor dat gepotte ballen meteen weer beschikbaar zijn. Erg handig wanneer er onverhoopt een witte bal in een van de gaten is gestoten.

Seer compleet.
de 7ft lange gamesson harvard is met behulp van de verstelbare poten perfect in te stellen. Zo kan de tafel perfect plat worden afgesteld. Bij levering hoeven enkel de poten nog aan de tafel bevestigd te worden. Daarna kan er gelijk begonnen worden met het spel. De traditioneel vormgegeven tafel heeft pots die prachtig in het frame verwerkt zijn.

Inhoud verpakking:

  • 2 keus (145 cm)
  • set poolballen (57 cm)
  • 1 triangel
  • 2 krijtjes
  • 1 borstel
  • afmetingen: 213 x 118 x 80 cm.
  • gewicht: 82 kg.
Artikelnummer AS107800
Barcode 7392601380302
Merk Gamesson
Gewicht (kg) 1
Sport Biljart