In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Garden Games Grote Bowlingset

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 64,90

Special Price € 52,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

GROTE BOWLINGSET

Skittles is al sinds de middeleeuwen een extreem populair spel in Engeland. Het wordt genoemd in meerdere publicaties en afbeeldingen en is nu, wereldwijd, nog net zo populair als vroeger. Het spel is makkelijke te leren, heeft een hoog entertainment niveau en brengt de hele familie samen!

  • Perfect familiespel!
  • 9 Houten kegels
  • 23 cm hoog, 7 cm diameter
  • 3 houten ballen
  • Inclusief canvas draagtas met rits
  • Inclusief handleiding met spelregels

.

Artikelnummer AS7096.006
Barcode 8717931924603
Merk Garden Games

Extra informatie

Het Skittles spel bestaat uit 9 handgemaakte, houten kegels en 3, zwart geverfde, houten ballen. De kegels zijn gemaakt van berkenhout, afgewerkt met gepolijste lak. Dit maakt het spel zeer duurzaam. Elke kegel is 23 cm hoog en heeft een diameter van 7 cm, op het breedste punt. De bijgeleverde canvas tas, met rits en handige draagriem, is 23 x 23 x 24 cm.

Dit spel is perfect voor een verscheidenheid van leeftijden en is snel en eenvoudig tevoorschijn te halen voor een snel spel of een uitgebreid familiefeest.