In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Gul Viper Pro Bodyboard 44" - Zwart

€ 119,00

Special Price € 69,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Gul 44" Pro Bodyboard

Het startpunt voor de Pro Performance, de Viper Pro heeft een PE kern, thermo-fused tussen een premium HDPE gladde onderkant en een IXPE deck. Met een 'easy flex' en een beetje extra volume, is het makkelijk om golven te pakken op de Viper Pro.

• PE Kern
• DOUBLE STRINGER Systeem: Fibreglass Stringers
• IXPE THERMO-FUSED: deck /rails
• 60:40 Rails
• Cresent Staart
• HDPE Gladde Onderkant
• Opgerolde Enkelband & plug
• 44” Board

Model Viper Pro
Artikelnummer ASANKGVRD9
Lengte 44"
Maximale Belading 120 kg
Barcode 5050066804772
Merk Gul
Materiaal Polyester (PE) / HDPE / Fibre Glass
Kleur Zwart

Extra informatie

De afgelopen 50 jaar is Gul een voorloper geweest op het gebied van technische ontwikkelingen op watersportgebied en ook nu blijft het bedrijf de grootste Activiteitenkleding-producten in het Verenigd Koninkrijk. Sinds de oprichting in 1967, bleef de filosofie om gewoonweg de beste producten te maken en om sporters op elk niveau te ondersteunen.
In het begin van de zestiger jaren besloot Dennis Cross, een man met passie voor het surfen, dat de maat vol was. Hoewel hij erg van het surfen hield, was het water van de Atlantische Oceaan simpelweg te koud, vooral in de winter. Hij begon daarom met het ontwerpen van het eerste prototype wetsuit speciaal gemaakt voor surfers. Dennis begon met ontwerpen en produceerde uiteindelijk zijn eerste wetsuit. Het gerucht gaat dat deze eerste wetsuit in de kofferbak van Dennis'camper gemaakt zou zijn.Uit dit bescheiden begin was het merk Gul geboren. Begin jaren '70 had Gul zijn eerste one-piece wetsuit ontworpen, genaamde 'de Steamer' naar de stoom die uit de wetsuit kwam nadat deze uitgetrokken wordt op koude dagen. De naam 'Steamer' wordt vandaag de dag nog gebruikt om onze lange wetsuits te omschrijven.


Sinds zijn begin heeft Gul al meer dan 4 millioen wetsuits gemaakt voor surfers vanuit de hele wereld. Gul is synoniem geworden met kwaliteit, innovatie en performance. Al meer dan 40 jaar is Gul aan het voorfront van de watersport en blijft het merk innoveren.