In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Gym Hammer

Dit product is tijdelijk uitverkocht
€ 49,30
Exclusief verzendkosten: € 6,95

Gym Hammer of sledge hammer wordt gebruikt voor cross fit training en is speciaal gemaakt voor het maken van slams op bijv rubberen banden, wat een zeer intensieve krachttraining voor hele spiergroepen tegelijkertijd.

De gym hammer is gemaakt van solide metaal met optimale grip, waardoor deze vast in de hand ligt.

Kleur: zwart.

Specificaties:

  • Diameter grip: 32 mm
  • Lengte handvast: 70 cm
  • Totale lengte: 77 cm
  • Gewicht: 6 kg
Artikelnummer ASmuscgh6
Merk Generic
Sport Fitness, Vechtsport

Extra informatie

Ten eerste is het belangrijk om te trainen met een band zodat de  hoge impact van de hamer zal verminderen.

De vorm en het gewicht van de gym hamer zorgt voor een hoog niveau tijdens de training. Gym hamer training is krachttraining met behulp van grote spiergroepen zodat elke "slam" veel energie gebruikt waardoor dit een perfecte cardiovasculaire workout voor vechters is.

Als dit goed en consistent wordt gedaan zal elke training met een gym hamer je kracht vergroten. Door eerst de ontwikkeling van de spiercontrole te maken en daarna het aantal spieren te verhogen.