In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


HEAD Explorer Wetsuit - Heren - Zwart / Lime

€ 199,95

Special Price € 131,95

* Verplichte velden

€ 199,95

Special Price € 131,95

De Black Marlin is het meest geavanceerde pak van HEAD.
Het is gemaakt van buitengewoon flexibel neopreen en biedt unieke compressie rond het bovenlichaam. 
Het 4 mm inzetstuk met luchtcellen biedt een optimaal drijfvermogen en zorgt dat je perfect in het water ligt. De 3 mm dikke inzetstukken onder de knie zorgen voor een krachtigere beenslag. Rond de armen en schouders is het neopreen 1,5 mm dik met het oog op flexibiliteit en beweging. 
Dankzij de nieuwe lage hals zit het pak nog prettiger. 
Met de nieuwe pijlvormige inzetstukken op de arm is je slag des te efficiënter. Door de 'glide skin'-coating is de weerstand in het water minimaal. 
De rugrits biedt meer comfort rond de hals. Ook kun je sneller wisselen bij een triatlon.

HEAD is een toonaangevende wereldwijde producent en verkoper van premium sportuitrusting en -kleding.

Heads business is georganiseerd in vijf divisies: Wintersport, Racquet Sports, Duiken, Sportkleding en Licenties. We verkopen producten onder de HEAD (alpine ski's, skibindingen, skischoenen, snowboard- en beschermingsproducten, tennis, racquetball, paddle, squash en pickleballrackets, tennisballen en tennisschoenen, sportkleding en zwemartikelen), Penn (tennisballen en racquetball) ballen), Tyrolia (skibindingen) en merken van Mares, SSI en rEvo (duiken).

De belangrijkste producten van het bedrijf hebben leidende marktposities bereikt op basis van verkoop en reputatie en hebben een hoge zichtbaarheid gekregen door het gebruik ervan door veel van de hedendaagse topsporters.

Artikelnummer ASLEGF0038
Model Explorer
Kleur Groen, zwart
Merk Head
Sport Watersport, Zwemmen
Junior/Senior Senior
Geslacht Heren
Materiaal Neoprene