In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


HEAD Multix VS Shorty - Heren - Zwart / Rood

€ 79,95

Special Price € 53,95

* Verplichte velden

€ 79,95

Special Price € 53,95

Short-cut fullsuit voor allerlei watersportactiviteiten. Een extreem duurzaam en comfortabel pak, met lange armen en lange benen. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een pak om te zwemmen, snorkelen, surfen, kanoen, canyoning en andere geweldige watersporten.
Een basic en functioneel natpak in 2,5 mm neopreen met nylonlaag, wat zorgt voor een goede flexibiliteit en uitstekend
duurzaamheid. Laag halsprofiel voor comfort. Standaard aan de achterzijde gerichte ritssluiting. Rood achterpaneel voor hoge zichtbaarheid in het water.
Verkrijgbaar in zowel dames- als herenmodellen.

HEAD is een toonaangevende wereldwijde producent en verkoper van premium sportuitrusting en -kleding.

Heads business is georganiseerd in vijf divisies: Wintersport, Racquet Sports, Duiken, Sportkleding en Licenties. We verkopen producten onder de HEAD (alpine ski's, skibindingen, skischoenen, snowboard- en beschermingsproducten, tennis, racquetball, paddle, squash en pickleballrackets, tennisballen en tennisschoenen, sportkleding en zwemartikelen), Penn (tennisballen en racquetball) ballen), Tyrolia (skibindingen) en merken van Mares, SSI en rEvo (duiken).

De belangrijkste producten van het bedrijf hebben leidende marktposities bereikt op basis van verkoop en reputatie en hebben een hoge zichtbaarheid gekregen door het gebruik ervan door veel van de hedendaagse topsporters.

Artikelnummer ASC2MXTBVV
Model Multix VS
Kleur Rood, zwart
Merk Head
Sport Watersport, Zwemmen
Junior/Senior Senior
Geslacht Heren
Materiaal Neoprene / Nylon