In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Hunter Thermopak RTR Speed - Zwart / Wit / Oranje

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 109,95

Special Price € 83,09

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Schaatspak uit de collectie van Hunter voor training, gemaakt van Temp Control stretch stof. Hierdoor is het schaatspak naast zeer elastisch, vormvast, vochttransporterend en isolerend. Hierdoor zeer geschikt voor gebruik onder koudere omstandigheden op de kunstijsbanen of het natuurijs.

Dit schaatspak is leverbaar in de volgende kleursamenstellingen:

  Artikelnummer ASU3B8UUL7
  Merk Hunter
  Sport Schaatsen

  Extra informatie

  Lycra du pont

  Een hoogwaardige, elastische textielsoort voor schaatspakken, hetgeen een optimaal draagcomfort verzekert. Nauwkeurige opvolging van de voorschriften garandeert extra veel schaatsplezier.

  4 way stretch

  De rekbaarheid van een textiel bepaalt in grote mate de bewegingsvrijheid, de pasvorm en het comfort van een kledingstuk. 4 way stretch textielen worden vaak gebruikt voor schaatspakken, hebben eenzelfde rekbaarheid naar alle richtingen en zorgen op die manier voor een perfecte ondersteuning.

  Athletic fit

  Kleding met een Athletic fit heeft een strakke, wedstrijdgeöriënteerde pasvorm.

  Winter Clothing

  Bij (zeer) lage temperaturen is het belangrijk schaatskleding te dragen die de lichaamswarmte binnenhoudt en je beschermt tegen de kou.

  Temp control

  Tijdens het schaatsen is het bijhouden van lichaamswarmte belangrijk. De gebruikte stoffen van deze kledingstukken zorgen voor een goede isolatie en door gebruik te maken van polyamide garens is de vochtregulatie optimaal.

  Cold weather

  Deze kleding is geschikt voor temperaturen onder 5°C.