In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Iron Gym Fitnessapparaat

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 32,95

Special Price € 14,60

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Iron Gym Regular

Wilt u ook zo'n sterk, zo gespierd en zo´n mooi strak bovenlichaam krijgen? Dat kan nu met Iron Gym, het multifunctionele trainingssysteem dat uw bovenlichaam direct naar een hoger niveau zal tillen!

Iron Gym tovert elke deurpost in huis om in een eigen persoonlijke gym en dat in slechts enkele seconden. Het unieke ontwerp past op iedere deurpost en werkt door middel van een hefboom techniek. Train waar en wanneer u dat wilt, zonder te schroeven of te boren en zonder dat u uw kozijn beschadigt! Bevestig Iron Gym op de deurpost in uw woon- of slaapkamer en u kunt direct aan de slag met de zeer effectieve Iron Gym workout!

Begin met het trainen van uw bovenlichaam door middel van chin ups en pull ups, vorm en versterk met 10 minuten per dag uw schouders, armen, rug en vleugels. Met de 3 verschillende grip posities: smalle grip, wijde grip en neutrale grip kunt u variatie in uw dagelijkse training aanbrengen en uw spieren blijven uitdagen.

Maar wacht er is nog veel meer mogelijk met de Iron Gym! Zet de Iron Gym op de grond voor diepe push ups met een grotere reikwijdte en zonder de stress op uw polsen. En daarnaast is de Iron Gym ook nog een stabiele basis voor triceps dips! Maak uw workout helemaal compleet en zet de Iron Gym aan de onderkant van uw deur en rond uw workout af met sixpack vormende crunches, voor keiharde buikspieren! Met Iron Gym kunt u op een simpele manier pull ups, chin ups, push ups, dips en crunches doen overal waar en wanneer u maar wilt! Elke oefening die u nodig heeft om het krachtige bovenlichaam te krijgen waar u altijd al van droomt. En met Iron Gym hebt u binnen 30 dagen resultaat, gegarandeerd!

Past bij alle standaard deurenframes van 60 tot 80 cm breed.

Artikelnummer ASVEVZUSK7
Barcode 735541105081
Merk Iron Gym
Sport Fitness

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Iron Gym Xtreme Fitnessapparaat

€ 44,95

Special Price € 23,95

Klantenreviews

  • Frits mulder
  • Makkelijk en snel

  • Per waardering
  • 20 december 2015
  • Pluspunten

   • makelijke montage
   • snel op te hangen

   Minpunten

   • hij had iets breder gemogen
   Wel, omdat hij snel aan te brengen is. Makkelijk en snel