In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Isostar Liquid Pet 500 ml

€ 1,62

* Verplichte velden

€ 1,62
Geschikt om de hydratatie te regelen en de uithouding te verbeteren. Tevens ook het optimaliseren van de recuperatie.

Fast Hydration is een gebruiksklare isotone drank die de behoeften van de atleet ondersteunt dankzij:

  • Een goede hydratatie: de isotone formule maakt een snellere hydratatie en een optimale maaglediging mogelijk. Wanneer het voor de inspanning wordt gedronken, worden de vochtreserves geoptimaliseerd voor de start. Daarna, tijdens de inspanning, helpt het om de prestaties en uithouding te verbeteren, om de risico's op maag-darmstoornissen te verminderen en tot slot om beter te recupereren na de training.
  • Een uitstekende bron van energie.
  • Voert microvoedingselementen aan, onder meer calcium en magnesium, die bijdragen tot de goede spierwerking tijdens de inspanning en voor een goede recuperatie.

Het is bovendien rijk aan vitamine B1, die bijdraagt tot de omzetting van de voedingsmiddelen in energie.

Handig en efficiënt, geschikt voor alle atleten en verkrijgbaar in verschillende smaken voor nog meer plezier.

Wanneer te gebruiken
Het is aanbevolen om Hydrate & Perform te drinken tijdens de opwarming (150 à 300 ml), tijdens en na de inspanning (150 ml om het kwartier).

Aangepast aan alle atleten. Ideaal tijdens intensieve of langdurige inspanningen van het type uithouding, en aanbevolen bij sportbeoefening in warm weer.

Artikelnummer ASRR98GC1U
Merk Isostar

Extra informatie

Ingrediënten

Water, sacharose, glucosestroop, voedingszuur: citroenzuur, natriumcitraat, natuurlijk citroenaroma met andere natuurlijke aroma's, maltodextrine, calciumfosfaat, magnesiumcarbonaat, natriumchloride, kaliumchloride, stabilisatoren E414 en E445, vitamine B1.