In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Isostar Poeder 400 g

€ 9,82

* Verplichte velden

€ 9,82
Geschikt om de hydratatie te regelen en de uithouding te verbeteren. Daarnaast ook de recuperatie te optimaliseren

Hydrate & Perform-poeder is een isotone drankbereiding die de behoeften van de atleet ondersteunt dankzij:

  • Een goede hydratatie: de isotone formule maakt een snellere hydratatie en een optimale maaglediging mogelijk. Wanneer het voor de inspanning wordt gedronken, worden de vochtreserves geoptimaliseerd voor de start. Daarna, tijdens de inspanning, helpt het om de prestaties en uithouding te verbeteren, om de risico's op maag-darmstoornissen te verminderen en tot slot om beter te recupereren na de training.
  • Een uitstekende bron van energie.
  • Voert microvoedingselementen aan, onder meer calcium en magnesium, die bijdragen tot de goede spierwerking tijdens de inspanning en een goede recuperatie.

    Wanneer te gebruiken
    Tijdens de opwarming (150 ml om het kwartier) en regelmatig tijdens en na de inspanning (tot 2 uur na de inspanning) (150 ml om het kwartier). Bereidingswijze van een portie: los 3 doseerlepels op in 500 ml water.

    Ideaal tijdens intensieve of langdurige inspanningen, en aanbevolen bij sportbeoefening in warm weer.

Artikelnummer ASZWCLYB5M
Merk Isostar

Extra informatie

Ingrediënten

Sacharose, glucosestroop, voedingszuur: citroenzuur, natriumcitraat, maltodextrines, calciumfosfaat, natuurlijk aroma, magnesiumcarbonaten, natriumchloride, kaliumchloride, antioxidant: ascorbinezuur, vitamine B1.