In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Isostar Poeder Lange Energie Orange 790 g

€ 14,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95
Geschikt om de hydratatie te regelen en de uithouding te verbeteren. Daarnaast ook de recuperatie te optimaliseren

Long Energy Endurance-poeder is een zeer energierijke isotone drankbereiding. Het werd speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van lange trainingen. Het zorgt onder meer voor:

  • Een uitstekende aanvoer van energie dankzij een hoog gehalte aan enkelvoudige en complexe koolhydraten, onmisbaar voor zeer langdurige inspanningen.
  • Een optimale hydratatie: wanneer het voor de inspanning wordt gedronken, worden de vochtreserves geoptimaliseerd voor de start. Daarna, tijdens de inspanning, helpt het om de prestaties en de uithouding over zeer lange afstanden te verbeteren en tot slot bevordert het de recuperatie na de training.
  • Een aanvoer van microvoedingsmiddelen, met name vitamine B1, die helpt om de voedingsmiddelen om te zetten in energie, en vitamine C en E die bijdragen tot de antioxiderende bescherming van de celbestanddelen.
Zijn drinkformaat en de sinaasappelsmaak zijn ontwikkeld om te hydrateren en tegelijk te verfrissen.

Wanneer te gebruiken

Tijdens de opwarming (150 ml om het kwartier) en regelmatig tijdens en na de inspanning (tot 2 uur na de inspanning) (150 ml om het kwartier). Bereidingswijze van een portie: los 7 lepels op in 500 ml water.

Aanbevolen tijdens zeer langdurige inspanningen, ideaal voor inspanningen bij lage temperaturen

Artikelnummer ASME1VC6PM
Barcode 7612100015162
Smaak Orange
Merk Isostar

Extra informatie

Ingrediënten

Maltodextrines, suiker, kleurstoffen: bietenrood en bètacaroteen, voedingszuur: citroenzuur, aroma, natriumcitraat, natriumchloride, vitamine C, E en B1.