In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Isostar Recovery Bar 40 g

€ 1,72
Exclusief verzendkosten: € 6,95
De Isostar Reload-reep is speciaal ontwikkeld om de recuperatiefase van de atleten te optimaliseren en met name voor duursporten. Het proteïnegehalte (25%) draagt bij tot het behoud en de groei van de spiermassa. De aanvoer van koolhydraten helpt om het energieniveau weer op peil te brengen met de aanleg van glycogeenreserves in het lichaam, en dankzij het gehalte aan vitaminen en mineralen kan het zweetverlies tijdens de inspanning gecompenseerd worden:
  • vitamine B1, PP en B6 helpen om de voedingsmiddelen om te zetten in energievitamine C, E en B2 dragen bij tot de antioxiderende bescherming van de celbestanddelen
  • vitamine C kan helpen om de vermoeidheid te verminderen in geval van deficiëntie.
  • calcium en magnesium dragen bij tot de goede spierwerking
  • vitamine B6 bevordert het metabolisme van de proteïnen en het glycogeen.
Dankzij zijn formaat dat overal kan worden meegenomen en zijn chocoladesmaak is dit de ideale bondgenoot om efficiënt en aangenaam te recupereren.

Wanneer te gebruiken

Vanaf het eerste kwartier na afloop van de inspanning, samen met drank

Artikelnummer ASUGFGEGZ6
Barcode 3175681017474
Merk Isostar

Extra informatie

Ingrediënten Recovery Bar

Glucosestroop, melkeiwit, melkchocolade 20% (suiker, cacaoboter, mageremelkpoeder, melkwei, cacaopasta, melkvet, emulgator: sojalecithine, aroma), stabilisatoren: sorbitol en glycerol, tarweproteïnen, suiker, eiwit, fructosestroop, plantaardige oliën, bietenvezels, magerecacaopoeder, calciumcarbonaat, magnesiumfosfaat, aroma's, vitamine B1, B2, B6, C, E, PP, aardappelzetmeel, emulgator: sojalecithine, lactose.