In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Julbo Regatta Polarized 3+ Sportbril - Donkergrijs / Donkerbruin

€ 109,95

Special Price € 81,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95
Als actieve partner van het Franse team dat meedoet aan de America's Cup, voorziet Julbo het Groupama Team France van de Regatta, ons nieuwe, geavanceerde nautische model. Deze drijvende bril is ontworpen voor het varen met ultrasnelle catamarans. Het solide model met zijn gebogen montuur van polypropyleen blijft uitstekend zitten. Het zicht is onder alle omstandigheden helder dankzij de fotochromatische en polariserende Octopus-lenzen. De waterafstotende lens en de opening in het montuur zorgen ervoor dat spatwater snel wordt afgevoerd. Met de speciale uitvoering van de Regatta in de kleuren van de Franse (en Nederlandse) vlag, zijn Frank Cammas en zijn team klaar om de uitdaging aan te gaan.
Artikelnummer AS4GN0JJWM
Barcode 3660576691964
Kleur Grijs
Merk Julbo
Model Regatta
Materiaal Plastic
Lens kleur Smoke Silver flash
Kleur Montuur Dark Grey / Dark Bronw
Technologie Polarized Category 3
Hoofdvorm Total Cover
Geslacht Unisex
Junior/Senior Senior
Sport Watersport