In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Kinderfeets Classic Loopfiets - Rood

€ 99,95

Special Price € 62,95

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Rode Classic loopfiets met voetsteuntjes, krijtbord afwerking en verstelbaar zadel van 30 tot 38 cm

Kinderfeets
Kinderfeets ™ is het product van de prijswinnende ontwerper en de in Nederland geboren Oscar Mulder. In Nederland is fietsen een dagelijkse bezigheid en Oscar wilde dit delen met zijn toen nog twee jaar oude zoon, Sebastiaan, toen zij woonde in San Francisco.
Oscar zocht naar de perfecte loopfiets om aan de behoeften van Sebastiaan te voldoen, maar kon niet precies vinden waarnaar hij op zoek was. Oscar ging zelf de uitdaging aan en creëerde een prototype. Toen hij en zijn zoon eenmaal rondvlogen in hun buurt, begonnen buren vragen te stellen over de kleine loopfiets en drongen ze er bij Oscar op aan meer duwfietsen te produceren. Kinderfeets werd kort daarna geboren.

Geïnspireerd door traditionele Nederlandse fietsen, is Kinderfeets een woordspeling voor het Nederlandse woord "kinderfiets".
Kinderfeets is een kleine trainingsfiets met een laag opstapframe zonder pedalen die ervoor zorgen dat kindervoeten de grond raken - het is de beste manier om ze voor te bereiden op het leren rijden op een full-sized fiets. Met de pinnen kunnen ze hun balans, comfortabele snelheid vinden en ze voorbereiden op de pedalen. Het verstelbare zadel van de fiets zorgt voor flexibiliteit en volledig comfort.

Artikelnummer ASZ3CIQ6XT
Gewicht 3.8 kg
Barcode 013964176827
Kleur Rood
Merk Kinderfeets
Model Classic
Sport Sports & games
Hoogte 56 cm
Lengte 86 cm
Breedte 38 cm
Maximale Belading 30 kg